Marian Iancu: "Torje o sa ajunga peste Hagi"

TORJE = MUTU+HAGI
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Octombrie 2007, 15:19
Data actualizarii: Miercuri 17 Octombrie 2007, 15:19

Nu doar Herea ii calca pe urme lui Mutu, omul meciului in partida nationalei de tineret cu Franta, Gabriel Torje este si el in vizorul Fiorentinei. Laudat de presa din "Hexagon" dupa egalul  0-0 cu Franta, Torje este ridicat in slavi si de Marian Iancu care il vede pe tanarul atacant noul Hagi si spera ca acesta sa aiba o ascensiune mai rapida decat cea a Gica, omul care l-a promovat la Poli.  

"Imi doresc sa aiba aceeasi ascensiune ca si Hagi. E un copil serios, disciplinat, care isi respecta antrenorii si noi nu avem absolut nimic sa-i reprosam. Sper sa aiba cel putin traseul lui Hagi, daca nu chiar sa ajunga mai sus. Primele roade ale investitiilor de la Timisoara au inceput sa se vada. La Poli sunt juniori de valoare care vin tare din urma si au ajuns cativa si la nationala de tineret. Unul dintre ei, Torje a ajuns chiar foarte sus. El este un produs al Timisoarei si trebuie sa avem grija de el sa creasca din toate punctele de vedere corect, sa devina un profesionist desavarsit", a spus Iancu.

Iancu nici nu vrea sa auda de un transfer al jucatorului la Fiorentina: "La 17 ani nu se poate vorbi de oferte pentru el. Sunt destui jucatori din pepiniera noastra care au contacte externe, care sunt urmariti de cluburi din strainatate. Dar noi ne-am propus sa construim aici. Si pe Torje si pe Latovlevici Hagi i-a promovat la Poli Timisoara", a adaugat Marian Iancu.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies