Marian Iancu știe cine ar trebui să o antreneze pe Rapid: ”Aș face urgent oferta”

Marian Iancu Rapid Superliga Superliga Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 17:21
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 17:20

Bogdan Lobonț e interimar la gruparea din Giulești după ce rapidiștii s-au despărțit de Cristiano Bergodi.

Italianul a înregistrat patru eșecuri consecutive în play-off, fapt pentru care Dan Șucu și compania a decis să se debaraseze de serviciile antrenorului pentru restul campionatului.

Marian Iancu știe cine ar trebui să o antreneze pe Rapid: ”Aș face urgent oferta”

Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, vede doi antrenori pe banca giuleștenilor: Marius Șumudică, în colaborare cu președintele Dani Coman, și Dorinel Munteanu, alături de Cristi Balaj la președinție.

Șumi e liber de contract de la începutul lunii martie, după ce s-a despărțit de turcii de la Gaziantep, în timp ce Munteanu se află la cârma Oțelului Galați, care parcurge o formă de vis în play-out-ul Superligii României din actuala stagiune.

”Restul nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă. Șucu a zis că nu se pricepe și foarte bine, a început să aducă bani serioși, dar se impune o reorganizare structurală a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celalalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta. 

Craiova deja forțeaza locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot. 

E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândescă la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât 2 asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a spus Marian Iancu, potrivit SportTotal.

Cum arată play-off-ul Superligii României

  1. FCSB - 45 de puncte
  2. Universitatea Craiova - 34 de puncte
  3. Farul Constanța - 32 de puncte
  4. CFR Cluj - 31 de puncte
  5. Rapid București - 29 de puncte
  6. Sepsi OSK - 27 de puncte
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!