VIDEO EXCLUSIV Marian Iancu a spus totul despre Gigi Becali, Neluțu Varga și Mihai Rotaru! Pe cine critică și pe cine laudă fostul patron de la Poli

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 11:40
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 13:44

Eliberat anul trecut din închisoare, fostul patron de la Poli Timișoara a analizat la PRO ARENA prestațiile oamenilor cu banii de la echipele de top din România.

Într-o intervenție la emisiunea ”Ora exactă în sport” de la PRO ARENA, Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara eliberat din închisoare în iunie 2022, a comentat prestațiile oamenilor cu banii de la echipele din top din România.

”Acolo (n.r. - la CFR Cluj) e multă liniște, acolo unde ipocrizia patronului intervine, motivat de tribună, de relația cu jucătorii, acolo nu sunt rezultate, a se vedea Craiova din ultimii ani, Rapidul de acum. 

Temă pentru conducători, cei care nu depind de rezultatul sportiv, cum e patronul, este CFR Cluj înainte de intervenția lui Varga și disputa cu antrenorul și după. 

Asta e o temă de analiză. Ce a însemnat intervenția lui Varga, dură, poate chiar neobișnuită, în care antrenorul a fost luat în colimator și rezultatele imediat după ce s-a consumat acest obiectiv. Rezultatele erau departe de obiectiv, însă acum CFR arată fantastic și luptă pentru toate obiectivele”, a spus Marian Iancu.

Marian Iancu: ”Rădoi la Craiova s-a implicat mult peste fișa postului” 

”Rădoi la Craiova s-a implicat mult peste fișa postului, nu poți tu să iei măsuri represive, tu antrenor care depinzi de rezultate, dacă simți nevoia de măsuri trebuie să spui conducerii, cel care nu depinde de rezultate, să ia măsuri. 

Cum e Becali, cum ar trebui să fie Rotaru, cei care au drept de dispoziție nu se implică și nu intervin, el nu trăiește de pe urma rezultatului sportiv așa cum o fac toți, de la conducători, staff, până la rezerve. Rădoi, ați văzut ce a făcut, a vrut să facă mai mult decât trebuie. 

FCSB este Steaua pentru fostul patron de la Poli Timișoara

Uitați Steaua domnului Becali, că nu e bine ce face, dar Steaua, în ultimii 6-7 ani, când nu a luat campionatul, a fost văduvit de obiectiv arbitral, să spun. 

A dus mereu Steaua acolo, aproape și aproape de câștigarea titlului în modul lui, de două știu sigur, dar cred că și a treia oară în mod arbitral a fost văduvit de titlu”, a mai explicat Iancu la PRO ARENA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!