FOTO De nerecunoscut! Cum arată Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, după opt ani de închisoare

Marian Iancu Poli Timisoara Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2022, 08:45
Data actualizarii: Duminica 10 Iulie 2022, 08:50

Marian Iancu (56 de ani) a fost recent eliberat din închisoare, după ce a executat opt ani de detenție.

Fostul patron de la Poli Timișoara a fost surprins la o petrecere, unde a cântat imnul Rapidului. Iancu arată diferit față de perioada în care conducea echipa de pe Bega

Din imaginile publicate de ProSport se poate observa că omul de afaceri a slăbit foarte mult.

Fostul patron din Liga 1 se afla încarcerat la penitenciarul Rahova, unde urma să execute o pedeapsă de 14 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani. 

Ani grei de închisoare pentru Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara

În 2014, Iancu fusese condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de spălare de bani și evaziune fiscală. Iancu fusese patronul lui Poli AEK Timișoara până în 2011, când echipa a fost dezafiliată.

Unul dintre cei mai bogați oameni din fotbalul românesc transformase echipa din Timișoara într-o superputere, terminând pe locul doi în sezoanele 2008-2009 şi 2010-2011. Mai mult, Iancu a susținut că nu a reușit să aducă titlul pe ”Bega” din cauza jocurilor de culise.

Un an mai târziu, fostul patron al Timișoarei a fost condamnat la alți 14 ani de închisoare în dosarul ”Rafo-Carom”, fiind găsit vinovat de înșelăciune și spălare de bani.

Condamnarea lui Iancu la 14 ani în dosarul Carom s-a adăugat celei din dosarul RAFO, în care omul de afaceri a primit 13 ani și 8 luni pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!