Marian Iancu Rapid Superliga Superliga

Marian Iancu a dat verdictul: „Nu văd echipa asta să câștige campionatul”

Fostul patron de la Poli Timișoara a vorbit despre o formație calificată matematic în play-off-ul Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:08
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:07

Marian Iancu a avut câteva remarci la adresa celor de la Rapid și a criticat la sfârșit de ianuarie politica de transferuri la clubul giuleștean. 

Marian Iancu a dat verdictul: „Nu văd echipa asta să câștige campionatul”

Fostul patron de la Poli Timișoara nu s-a oprit aici. Calificată matematic în play-off-ul Superligii, Iancu a precizat că Rapidul are cel mai slab lot și că nu crede că „alb-vișinii” vor reuși să cucerească titlul.

„Rapid, din nefericire, are cel mai slab lot (n.r. din play-off). Nu are un lot construit cu o fundație puternică. Nu poate să mă facă pe mine să cred, măcar să cred, că s-ar putea înscrie printre cei pe care îi văd câștigând campionatul.

Nici nu știu dacă va reuși măcar să joace în cupele europene. E prea puțin, în anul centenarului, să spui că obiectivul a fost să joci în play-off”, a spus Marian Iancu, potrivit Prosport.

Marian Iancu a criticat politica de transferuri de la Rapid

Rapid a prezentat primul transfer al iernii, mijlocașul nigerian Funsho Bamgboye (24 de ani), de la MOL Fehervar, la sfârșitul lui ianuarie, iar mutarea nu l-a impresionat pe Marian Iancu.

Fostul patron de la Poli Timișoara, care a sugerat faptul că acționarii grupării din Giulești ar trebui să investească sume de bani în transferuri, pentru a ”betona” lotul lui Adrian Mutu.

„Voi comenta când vor fi investiți bani în jucători, cum face domnul Becali, cum face domnul Rotaru de la Craiova. Când vor fi investiți bani în transferuri, când salariile vor fi la nivelul competiției și un plan pe termen lung pentru a câștiga campionatul, când va apărea planul acela, voi comenta. 

Cât timp nu ești în pericol să pierzi play-off-ul, are logică, dar în perspectiva unui plan pe următorii 2-3 ani nu va merge, pentru că dacă vrei să te bați cu cei de pe primele locuri trebuie să investești cel puțin cât ei sau mai mult decât ei”, a spus Marian Iancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul anunțat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!