VIDEO EXCLUSIV Marian Iancu a trimis noi săgeți, după ce Rapid a anunțat primul transfer al iernii

Marian Iancu dan sucu Rapid Superliga Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 11:59
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 12:02

Rapid a prezentat primul transfer al iernii, mijlocașul nigerian Funsho Bamgboye (24 de ani), de la MOL Fehervar.

Mutarea nu l-a impresionat pe Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, care a sugerat faptul că acționarii grupării din Giulești ar trebui să investească sume de bani în transferuri, pentru a ”betona” lotul lui Adrian Mutu.

Marian Iancu a criticat politica de transferuri de la Rapid

„Voi comenta când vor fi investiți bani în jucători, cum face domnul Becali, cum face domnul Rotaru de la Craiova. Când vor fi investiți bani în transferuri, când salariile vor fi la nivelul competiției și un plan pe termen lung pentru a câștiga campionatul, când va apărea planul acela, voi comenta. 

  • Marian Iancu

Cât timp nu ești în pericol să pierzi play-off-ul, are logică, dar în perspectiva unui plan pe următorii 2-3 ani nu va merge, pentru că dacă vrei să te bați cu cei de pe primele locuri trebuie să investești cel puțin cât ei sau mai mult decât ei”, a spus Marian Iancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul anunțat.

VIDEO - Marian Iancu, la emisiunea Ora Exactă în Sport

Marian Iancu: „La Rapid nu faci mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete!”

La precedenta intervenție, Marian Iancu a punctat că, din punct de vedere al afacerilor, planul propus de Dan Șucu nu este unul greșit, însă nu se poate aplica și în lumea fotbalului, acolo unde sunt implicați fotbaliști, dar și alte zeci de persoane care fac parte din staff. 

„Din punct de vedere corporatist, unghiul din care prezintă afacerea Rapid, are dreptate, dar la Rapid nu faci mobilă, nu vinzi mobilă. Aici joci fotbal, muncești și conduci suflete, oameni, stări de spirit, e cu totul și cu totul altceva. A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu sportive, mai ales în anul centenarului, în care era nevoie de o emulație în plus, deși tribuna e obișnuită cu puțin”, a adăugat fostul finanțator al lui Poli Timișoara. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!