Revenire spectaculoasă în fotbalul românesc! Kehinde Fatai, prezentat la noul său club: „Se pliază pe jocul nostru!”

Kehinde Fatai Astra Giurgiu Otelul Galati Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 15:01
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 15:08

Kehinde Fatai (33 de ani), fostul jucător al Astrei Giurgiu, a revenit în fotbalul românesc, semând cu un club din liga secundă.

Oțelul Galați a anunțat că a ajuns la un acord cu atacantul nigerian Kehinde Fatai, ultima oară la FK Turan. Acesta a semnat cu moldovenii un contract valabilă până la finalul acestui sezon.

„Clubul nostru anunță că și-a asigurat serviciile atacantului Kehinde Fatai. Atacantul născut în Nigeria, dar care are și cetățenie română, vine la Oțelul după ce în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru FK Turan, în Kazahstan, acesta semnând un angajament până la finalul sezonului, cu opțiune de a prelungi pentru încă o stagiune”, au anunțat moldovenii.

Fatai a semnat pentru șase luni cu Oțelul Galați

În vârstă de 33 de ani, împliniți în urmă cu doar câteva zile, Fatai are o mare experiență în fotbalul românesc, el jucând în cariera sa pentru formații precum FC Argeș, Farul Constanța sau Astra Giurgiu.

„Este un jucător foarte experimentat, care cred că se pliază pe stilul nostru de joc, având o viteză foarte bună”, a spus despre el Dorinel Munteanu, potrivit site-ului clubului.

În perioada în care a activat la Astra Giurgiu, Fatai și-a trecut în palmares o Supercupă a României.

Proaspătul atacant al Oțelului a disputat 163 de meciuri în prima ligă, marcând de 44 de ori, având și numeroase prezențe în cupele europene (Europa League 31 meciuri – 8 goluri, UEFA Champions League 3 meciuri – 2 goluri).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!