Liga 1

Margaritescu si Torje, titulari? Surprizele lui Andone pentru meciul cu Steaua: "Cartu risca putin"

Steaua - Dinamo poate fi vazut luni, 20:30 LIVE text de www.sport.ro , dar si pe bolul tau pe M.SPORT.RO!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2011, 11:15
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2011, 11:18

Ioan Andone s-a ferit sa vorbeasca despre echipa pe care o va folosi in meciul cu Steaua, insa a dat de inteles ca Torje este refacut si poate intra titular. Si Margaritescu poate intra in primul 11: jucatorul s-a antrenat normal si nu este afectat de scandalul in care a fost implicat.

“Va fi un meci bun in Ghencea, insa nu stiu cat va fi de spectaculos. Suntem doi antrenori orgoliosi si doua echipe ranite. Una era cand Dinamo si Steaua se bateau pentru primele doua locuri si alta este acum. Imi place cum tratam jocurile si cum ne comportam in afara terenului, insa nu si rezultatele. Nu am avut probleme de sanatate. Ieri s-a antrenat si Bajak. Pe Kone m-a rugat doctorul sa il menajez. Torje s-a antrenat 100%. Nu pot sa va spun ce echipa o sa bag in teren. Mari schimbari in formula de start nu pot sa fac.

Ca intra Torje daca e sanatos, toti se asteapta. Echipa care va fi mai bine organizata va castiga. Sorin Cartu risca foarte putin: de cand a venit el la Steaua echipa a primit foarte putine goluri. Este greu sa intorci rezultatul atunci cand Steaua te conduce. Rezultatul bun este victoria: egalul ne scoate de tot din cursa. Margaritescu poate sa fie si el titular. Steaua – Dinamo este un derby. Pe mine ma doare ca antrenor ca nu suntem pe primele doua locuri”, a declarat Ioan Andone in conferinta de presa.


Modifică setările cookies