Liga 1

Marea temere a celor de la FCSB pentru finalul sezonului: "Ar fi o tragedie!"

FCSB este din ce în ce mai încrezătoare că poate câștiga titlul, după ce a învins CFR Cluj, scor 1-0, însă echipa lui Toni Petrea are nevoie de un parcurs perfect în ultimele cinci etape rămase.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:11
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 18:11

Bucureștenii sunt acum la doar două puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar acum se pregătesc pentru partida cu Farul, de la Ovidiu, programată luni, de la ora 21:00, în runda a șasea din play-off.

Octavian Popescu și Darius Olaru, la un pas de suspendare

FCSB poate avea mai multe probleme de lot în finalul acestui sezon, Mihai Stoica arătându-se îngrijorat în privința lui Octavian Popescu și Darius Olaru. Ambii au câte trei cartonașe galbene încasate în play-off, iar la următorul avertisment vor fi suspendați o etapă.

În schimb, managerul celor de la FCSB a anunțat și o veste bună pentru suporterii echipei: Paulo Vinicius și Darius Olaru au revenit după accidentări și ar putea juca în meciul cu Farul de luni.

"Octavian și Tănase au trei cartonașe galbene. Octavian, Tănase și Olaru sunt jucătorii de atac cei mai importanți în acest moment de la noi, ei pot face diferența. Ar fi o tragedie să nu joace amândoi, Tavi și Tănase, în același meci!

Vinicius va fi apt de joc cu Farul. Dacă va juca, nu ştiu. Și Olaru va fi apt, a reluat antrenamentele joi", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Programul lui FCSB:

  • Etapa 6: Farul (d)
  • Etapa 7: FC Argeș (a)
  • Etapa 8: Universitatea Craiova (d)
  • Etapa 9: FC Voluntari (d)
  • Etapa 10: CFR Cluj (a)
Modifică setările cookies