Marco Dulca, luat peste picior de conducerea Chindiei, deoarece întârzie să dea un răspuns: „Are 10 oferte din străinătate!”

marco dulca FCSB Superliga Superliga Marco Dulca
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 18:27

MM Stoica a anunțat că FCSB negoiază în momentul de față rezilierea contractului lui Marco Dulca.

Ofiacialul vicecampioanei a susținut că Radu Boboc (23 ani) și-a reziliat contractul și că probabil nu va mai juca până la vară, deoarece sunt șanse mici să mai revină la Farul, de unde a fost transferat la FCSB.

Marco Dulca (23 ani) s-ar putea găsi în aceeași situați dacă va rezilia contractul cu FCSB, însă cu toate astea refuză să dea un răspuns la oferta Chindiei, singurul club la care mai poate evolua în acest sezon.

  • Marco Dulca

Dulca, ironizat de un oficial al Chindiei

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, l-a ironizat pe Dulca pentru reținere sa, susținând că, probabil, mijlocașul defensiv mai are alte zece oferte din străinătate de nu vrea să dea curs propunerii pe care a primit-o la Chindia.

„N-am rezolvat transferul. Nu ştiu de unde a apărut treaba asta. E adevărat că am vorbit cu el, dar urmează să stabilim totul săptămâna viitoare. Am vorbit şi cu tatăl lui, dar a rămas ca săptămâna viitoare să ne reauzim.

Dar nu e în cantonament, aşa cum înţeleg că s-ar fi spus. Noi ni-l dorim, dar cu cât întârzie mai mult trebuie să ne luăm alte măsuri. Sincer, am discutat şi cu el şi cu tatăl lui, dar în momentul de faţă nu e nimic rezolvat.

„Da, da, are vreo 10 oferte din străinătate. Nu ştiu dacă are oferte din afara ţării”, a spus Marcel Ghergu, potrivit Prosport.

  • 16 meciuri a bifat și Marco Dulca în acest sezon. 
  • 250.000 de euro au plătit roș-albaștrii către Chindia pentru Dulca. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!