Razvan Lucescu AEK Atena Dimitris Melissanidis Incidente PAOK - AEK Atena PAOK Salonic Stranieri

VIDEO Răzvan Lucescu, în conflict cu patronul lui AEK Atena: „Vrei să-mi strângi mâna? Pleacă de aici!” 

Răzvan Lucescu a pierdut derby-ul cu AEK și a căzut pe locul 5 în clasament, la 14 puncte de Panathinaikos, 8 puncte de AEK și 4 puncte de Olympiacos.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:13
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 17:13

PAOK a pierdut un meci important în campionat. În runda a zecea, elevii lui Răzvan Lucescu (53 ani) au fost învinși de AEK, 0-2, și au căzut pe locul 5. 

Dimitris Melissanidis, răspuns tăios pentru Răzvan Lucescu 

Antrenorul român și jucătorii săi au avut parte de o atmosferă ostilă la Atenă. De altfel, Răzvan Lucescu a a avut un dialog de la distanță cu suporterii adverși, în care le transmitea că nu aude jignirile aduse.Însă la final, când s-a mai calmat, tehnicianul lui PAOK s-a dus să-și felicite adversarii. A vrut să facă același lucru și cu Dimitris Melissanidis (71 anni), patronul lui AEK, dar omul de afaceri l-a refuzat și l-a „taxat” pentru comportamentul său. 

„Vii aici, faci lucrurile astea și vrei să îmi strângi mâna? Pleacă de aici!”, i-ar fi spus Dimitris Melissanidis lui Răzvan Lucescu, potrivit newsit.gr

Rezumat AEK - PAOK 2-0

Dimitris Melissanidis l-a dorit pe Răzvan Lucescu la AEK Atena 

Înainte de a reveni în Grecia, Dimitris Melissanidis l-a dorit pe Răzvan Lucescu la AEK, însă atunci românul o pregătea pe Al Hilal și a refuzat propunerea omului de afaceri, ca o lună mai târziu să semneze cu PAOK. 

„Sunt un fan al lui Răzvan Lucescu. Am încercat să îl convingem să se întoarcă în Grecia, dar nu am reușit. Își va continua cariera în alt campioant”, spunea Melissanidis în mai 2021. 

Modifică setările cookies