Manchester City a cerut informații despre Octavian Popescu! Dezvăluirea lui Giovanni Becali

Manchester City giovanni becali Octavian Popescu Superliga Octavian Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 13:08
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 13:10

Evoluțiile modeste ale lui Octavian Popescu din startul acestui sezon au ridicat mai multe semne de întrebare.

Cotat la 50 de milioane de Gigi Becali, tânărul jucător nu a mai avut același randament la începutul acestui sezon, chiar dacă tehnicianul vicecampioanei României s-a declarat mulțumit de felul în care evoluează. 

În sezonul precedent, când era unul dintre cei mai eficienți jucători din lotul FCSB, directorul sportiv de la Manchester City l-a sunat pe Giovanni Becali pentru a-l întreba despre starul de la FCSB.

„De pe timpul lui Mutu şi Chivu nu am mai fost sunat de directori sportivi importanţi din Europa. După primele două sau trei goluri marcate de Tavi Popescu pentru Steaua (n.r. - FCSB), m-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City.

M-a întrebat dacă Tavi Popescu este rudă cu Gică Popescu. I-am zis că România are doar trei Becali, dar un milion de Popescu. Manchester City ştie şi copiii de 14-15 ani din Europa, n-avea cum să nu-l ştie şi pe Tavi Popescu”, a spus Ioan Becali, la Orange Sport.

Octavian Popescu: "E un început slab poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta"

"Perla" celor de la FCSB a explicat și de ce traversează o formă slabă din acest start de sezon. Octavian Popescu spune că unul dintre motive ar fi reprezentat de faptul că a fost mutat pe diferite poziții în meciurile disputate până acum.

De asemenea, Octavian Popescu a explicat și de ce a ales să apeleze la un mental coach.

"Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare", a spus Octavian Popescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!