Liga 1

Mai pleaca in India? "Mutu este in lot pentru meciul cu Steaua!" Anuntul facut de Petrolul la prezentarea lui Multescu

Dorit in India de Chennai Titans, Mutu este tinut in loc de Petrolul. Patronul Capra si noul antrenor Multescu il vor in teren cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 14:25
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 14:48

"Mutu este in lot pentru meciul cu Steaua!", a declarat Multescu la prezentarea oficiala ca antrenor al Petrolului, dupa ce Razvan Lucescu a fost demis.

Multescu spune ca a vorbit personal cu conducerea clubului, care l-a asigurat ca Mutu nu va pleca. Cel putin pana la meciul cu Steaua.

"Am vorbit chiar azi cu domnul Capra, m-a asigurat ca Mutu nu pleaca nicaieri. Asta mi s-a transmis azi. In acest moment in care vorbim, eu nu stiu nimic despre vreo plecare a cuiva de la Petrolul, cu atat mai putin Mutu. Il voi folosi cu Steaua", a spus Multescu pentru Dolce Sport.

"Am cunostinta de intentia celor din India in ceea ce il priveste pe Mutu, a aparut aceasta propunere in vara, in timpul cantonamentului din Slovenia, dar nu s-a materializat nimic. Asa ca acum nu este nimic concret. Adrian Mutu este jucatorului Petrolului pe care ne bazam in continuare, mai ales ca urmeaza meciul cu Steaua. Astept o oferta clara. Daca va fi ceva serios, atunci ne vom aseza la masa. Insa repet, aceasta oferta din India este veche, dateaza din vara", a spus Capra.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies