Mai apără Târnovanu la FCSB? Mihai Stoica a răspuns direct 

Stefan Tarnovanu FCSB Mihai Stoica Superliga Ștefan Târnovanu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:25
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 21:27

Portarul FCSB-ului a avut intervenții providențiale în meciul cu Universitatea Craiova (1-1), dar a greșit la golul marcat de olteni.

Pentru portari cel mai mult se vede o eroare. O greșeală poate șterge, de multe ori, tot ce au făcut pozitiv în timpul unei partide. Există însă și conducători de club sau antrenori care nu iau vreo decizie aspră când un goalkeeper greșește. Această teorie e susținută și de Mihai Stoica, managerul de la FCSB, care spune că Târnovanu nu-și va pierde locul de titular la FCSB, formație care îl are în lot și pe Andrei Vlad. 

Ce se întâmplă cu Târnovanu?

Vlad, fostul preferat al lui Gigi Becali, și-a pierdut locul de titular, anul trecut, în urma unui lanț nesfârșit de erori. Târnovanu a prins și echipa națională în urma evoluțiilor concludente de la FCSB. Cu Universitatea Craiova, duminică, în meciul din runda a 26-a, portarul școlit la Iași de Benone Dohot a avut o evoluție excelentă, însă pe final a greșit. 

  • Ștefan Târnovanu

Târnovanu a ieșit greșit la o minge înaltă din care Craiova a egalat în urma autogolului lui Iulian Cristea. Mihai Stoica a vorbit luni seara, la Orange Sport, despre situația portarului înalt de 1,97 m. 

"Indubitabil (n.r - vina exclusiv a lui Târnovanu). Dar nu facem niciun proces de intenție, la portar se vede și o greșeală poate fi fatală. În opinia mea, cel mai bun jucător de pe teren a fost Laurențiu Popescu. A avut o intervenție excepțională la începutul meciului, la Coman, la Cordea. A avut treabă multă.

(n.r.: dacă îl va costa gafa pe Târnovanu) Nu cred că se pune problema. Nu poți să stai să vânezi portarii. După aia nu ar mai avea niciun portar siguranța că apără", a declarat Mihai Stoica, pentru sursa mai sus menționată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!