"M-au lucrat, m-au FACUT! Vor sa-si ia ei comisioane!" Dezvaluiri INCREDIBILE de la CFR! Acuzatii dure la adresa lui Petrescu

"M-au lucrat, m-au FACUT! Vor sa-si ia ei comisioane!" Dezvaluiri INCREDIBILE de la CFR! Acuzatii dure la adresa lui Petrescu

Scenariu INCREDIBIL la CFR. Unul dintre cei mai vechi oameni din echipa a fost indepartat dupa un scenariu halucinant.

Mihai Minca (32 de ani) spune ca Petrescu a folosit un act aditional pe care ii promisese ca nu-l va arata niciodata conducerii pentru a-i rezilia contractul. Minca sustine ca despartirea s-a facut dupa un scenariu ireal!

"Va spun eu ce s-a intamplat. Mara si Bilasco si comisioanele lor sunt de vina! Vor sa aduca pe unul si pe altui si sa-si ia banii. M-am dus la stadion, a venit Vasile, bodyguardul, la mine si mi-a zis: 'Suntem prieteni de-atata timp, te rog nu-mi crea probleme. M-au pus astia sa te pazesc'. Noi aveam un meci amical azi, imi spusese antrenorul cu portarii ca eu voi apara. M-am dus la micul dejul, am dat bama cu Petrescu si i-am zis ca vreau sa discut cu el dupa ce termina masa. Mi-a zis ca discutam dupa micul dejun.

L-am așteptat la el la birou, a venit și m-a întrebat: „Ce faci, mă, pe-aicea?” I-am zis că aștept să vorbesc cu el. S-a dus în birou și după vreo zece minute a venit preparatorul fizic și mi-a comunicat să vin mâine, că Mister nu are timp azi. În timpul ăsta, Vasile, tot pe lângă mine. Și-l întreb: „Băi Vasile, ce tot stai pe aici?” „Păi ăstora le e frică de tine, au zis să stau pe-aici, prin preajma ta, să nu lovești pe careva”. Vă dați seama, dacă au pus bodyguardul să mă păzească, înseamnă că lucrurile nu sunt ok. Pur și simplu m-au lucrat, m-au făcut", a spus Minca pentru Sportescu.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies