"M-as bucura pentru Tanase sa plece. Si-a facut datoria!" Cat de mari ar fi problemele Stelei daca si Sanmartean se transfera

"M-as bucura pentru Tanase sa plece. Si-a facut datoria!" Cat de mari ar fi problemele Stelei daca si Sanmartean se transfera

Steaua risca sa-si piarta in aceasta iarna cativa dintre cei mai importanti jucatori din lot.

Cristi Tanase este dorit la arabi, Szukala este vanat de Lazio, iar Sanmartean ar putea sa-si gaseasca un ultim contract din cariera care sa-i asigure situatia financiara.

Bogdan Stancu spune ca s-ar bucura ca Tanase sa plece de la Steaua, pentru ca si-a facut deja treaba pentru club, iar despre Sanmartean sustine ca ar face fata si in Spania sau Italia.

"M-as bucura pentru Tanase sa plece. Si-a facut datoria!" Cat de mari ar fi problemele pentru Steaua daca si Sanmartean pleaca iarna asta"

"M-as bucura pentru Tanase sa plece. Si-a facut datoria pentru Steaua. Merita sa joace intr-un campionat mai bun, sa castige mai multi bani"

"Steaua ar suferi daca ar pleca Sanmartean, dupa ce a aratat si la echipa nationala. Va trebui sa aduca un jucator la fel de bun. Varianta cea mai buna pentru Steaua e sa il pastreze."

"Sanmartean nu face fata numai in Turcia, dar si in Spania sau Italia, chiar daca are 34 de ani", a declarat Bogdan Stancu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies