De la Magica Steaua, la Palida Steaua! Mesajul surprinzator al suporterilor dupa planul "transformers" al lui Gigi Becali:

De la Magica Steaua, la Palida Steaua! Mesajul surprinzator al suporterilor dupa planul "transformers" al lui Gigi Becali:

Becali ingalbeneste Steaua ca sa nu scoata banii in conflictul cu Armata. Daca generalii nu dau dovada de "intelegere gratis", asa cum a cerut Steaua prin vocea lui Argaseala, echipa va avea alte culori si o sigla noua in retur. DETALII AICI

Gigi Becali e gata sa faca o miscare extrem de riscanta, in incercarea de a rezolva legal conflictul cu Clubul Sportiv al Armatei.

Steaua nu e dispusa sa negocieze si prefera sa-si schimbe elementele clasice de identificare ale clubului - culorile si emblema echipei.

Schimbarea culorilor ar putea face ca Steaua sa piarda trupul si sufletul galeriei, dar vocile reprezentative ale clubului sunt absolut convinse ca acest lucru nu se va intampla.

Conform deciziei definitive pe care Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat-o la inceputul lunii, Steaua va fi obligata sa renunte la combinatia de culori rosu-albastru.

Steaua, ca Fenerbahce

Gazeta Sporturilor a scris ieri ca Becali a cerut ca rosul "comunist" sa dispara din Ghencea, iar sigla sa sufere modificari majore. Planul trebuie pus pe repede-inainte, pentru ca situatia sa se rezolve pana la startul returului.

Conform sursei citate, noile culori ale Stelei vor fi galben-albastru.

"Rosul e o culoare comunista! Defineste comunismul, e mai bine sa nu mai avem rosu deloc", a fost mesajul transmis de Gigi Becali din inchisoare.

3 din 4 stelisti spun ca raman langa echipa

Intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, cu peste 4000 de voturi, 75% dintre stelisti spun ca schimbarile pe care Steaua le va suferi in aceasta iarna nu va afecta atasamentul suporterilor pentru echipa.

Iata rezultatele sondajului:

Dumitru Dumitriu: "Nu e nicio problema"

Dumitru Dumitriu, un nume important pentru istoria Stelei, jucator cu trei titluri de campion si antrenor de Champions League in anii '90, crede ca Gigi Becali procedeaza corect in "razboiul" cu Armata: "Sa schimbe stema, culorile si numele, suporterii vor ramane alaturi de echipa", e convins Dumitriu.

"Daca as fi in locul lui Gigi Becali as spune: 'Da, domne, luati-va tot ce vreti'. Echipa o sa se numeasca Star Becali, sau Star Bucuresti, sau Star Romania, sau Astra Bucuresti... si cu asta basta. Care este problema?"

"Eu sunt convins ca lumea ar sustine in continuare echipa, indiferent de nume. Daca vor ramane aceiasi oameni, aceiasi jucatori... sau jucatori mai buni adusi si facuta o echipa care sa mearga in Europa sau in primavara europeana, eu zic ca lumea va ramane alaturi de echipa."

"Va spun, daca Argaseala are acest mandat sa nu negocieze nimic cu Armata, atunci Becali a gandit-o bine. Nici eu n-as ceda, as fi curios sa vad ce se intampla.", a mai spus Dumitriu la Sport.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce spune ministrul Sănătății despre obligativitatea vaccinării cadrelor medicale
BRAT
Modifică setările cookies