Mircea Rednic Dinamo Petrolul Ploiesti Superliga

Lupii deghizati in caini! Ce s-a intamplat aseara la Petrolul - Dinamo nu s-a mai vazut in niciun campionat din Europa

AnomaLiga I are resurse infinite cand vine vorba de cazuri unice in fotbal. Un nou episod s-a petrecut aseara la Petrolul - Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Mai 2015, 11:33
Data actualizarii: Sambata 23 Mai 2015, 12:20

Ar fi putut sa fie un meci pentru cupele europene, dar Dinamo si Petrolul au interdictie de la UEFA din cauza insolventei.

Ar fi putut sa fie cel mai tare duel al galeriilor, dar fanii Petrolului sunt in plin protest si continua sa refuze sa vina in mod organizat in peluza.

Ar fi putut sa fie unul dintre marile derby-uri ale Ligii I, pentru ca Petrolul si Dinamo sunt, teoretic, doua din cele mai tari echipe ale fotbalului romanesc.

A fost insa un simplu meci fara miza, cu doua goluri frumoase, ce-i drept.

Insa dincolo de contextul prafuit de ceea ce a ajuns sa insemne "AnomaLiga I", Petrolul - Dinamo ar intra lejer intr-o carte a minunilor fotbalului european ce si-ar putea gasi resurse infinite in campionatul de la noi.

Mircea Rednic, omul care pana in urma cu cateva saptamani a condus staff-ul tehnic al Petrolului, a fost aseara antrenorul lui Dinamo, iar omul de pe banca Petrolului, Mihai Teja, a fost pana nu demult antrenorul de pe banca lui Dinamo. :)

Petrolul si Dinamo au inceput returul campionatului cu Rednic, respectiv Teja, pe banca, dar au facut rocada pe final de sezon, intr-un fotbal al prieteniei fara sfarsit.

Jucatorii Petrolului sunt cei ceruti, antrenati sau promovati de Rednic, iar echipa lui Dinamo a fost modelata de Mihai Teja, unul dintre cei trei antrenori care au trecut prin Stefan cel Mare in acest sezon.

Dinamo a castigat la Ploiesti cu 3-0 si a urcat pe locul 7 in clasament, peste FC Botosani. DETALII AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!