Ionut Lupescu Dinamo Superliga Ionuț Lupescu

Lupescu, deloc surprins de situația în care a ajuns Dinamo: ”S-au făcut greșeli” + soluția salvării

Dinamo trece printr-o situație delicată din punct de vedere financiar și sportiv. ”Câinii” l-au demis pe Mircea Rednic, iar în locul său a fost instalat Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 12:45
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 12:49

Situația din ”Ștefan cel Mare” nu-l surprinde pe Ionuț Lupescu. Fostul mare internațional dă vina pe „greșelile” care s-au făcut în ultimii ani la nivel administrativ și spune că Dinamo poate supraviețui în prima ligă doar cu un management de calitate.

Ionuț Lupescu, despre situația de la Dinamo

„Dacă stai și te gândești, în ultimii ani, la câte greșeli s-au făcut, e normal să ajungi acolo și să fie riscul să retrogradezi. 

Sigur că nu e o decizie pe placul oamenilor, dar din punct de vedere al antrenorului, rezultatele, din păcte, nu l-au ajutat pe Mircea. Știu că au fost multe lucruri interne acolo, diferite găști, nimeni nu a știut să unească, toată lumea a dezbinat. Iată că sunt acolo unde sunt.

Nu trebuie neapărat. Trebuie oameni competenți, oameni care să vină din fotbal. Dinamo a avut destui oameni în 20 de ani, așa-ziși oameni de afaceri, veniți din afară, și din păcate au gestionat foarte prost Dinamo. Ar trebui să dăm credit foștilor jucători, ei știu ce înseamnă fotbalul”, a spus Lupescu.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!