Flavius Stoican Dinamo Superliga

Drumul spre salvarea de la retrogradare începe de la Săftica! Decizia luată de șefii lui Dinamo

Flavius Stoican a acceptat să preia Dinamo după ce Mircea Rednic a fost demis. Antrenorul va pregăti partea a doua a sezonului, dar fără un cantonament în străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 10:22
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 10:27

Dinamo va rămâne la Săftica pentru cantonamentul din această iarnă, din cauza bugetului limitat pe care-l are clubul din ”Ștefan cel Mare”, care trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar.

Un alt motiv pentru care ”câinii” aleg să rămână la baza de pregătire în această iarnă este timpul foarte scurt până la reluarea campionatului, notează ProSport.

”Trebuie să-i văd pe jucători că dau totul, că-și dau sufletul pe teren, că fotbalul nu l-au uitat. O să am discuții cu ei, acum eu doar mă uit pe o listă, am discuții cu oamenii din club, despre cum s-au comportat. Dacă unul văd că nu e conectat la Dinamo, la revedere.

Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da OK-ul”, a spus Flavius Stoican, la Digi Sport.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!