"Luni vom investiga ce s-a intamplat!" Anuntul oficial facut de Steaua pentru toti suporterii! Ce se intampla cu stema si sigla

Steaua asigura ca stema si sigla raman unde a fost si pana acum, chiar daca OSIM le-a dat catre Armata.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 17:59
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 21:34

In direct la Sport.ro, Valeriu Argaseala a anuntat ca luni va investiga cum a fost posibil ca OSIM sa ii dea si Stelei, dar si Armatei sigla si brandul "Steaua", dar ii linisteste pe fani si ii anunta ca acestea nu au fost pierdute, iar situatia va fi lamurita curant:

"Din punctul meu de vedere, puteti sa spuneti clar si raspucar Fotbal Club Steaua Bucuresti, fara niciun fel de restrictie, problema si grija. Se mai poate intampla... cine munceste, greseste."

"Luni vom investiga, vom vorbi si cu CSA, Steaua are aceeasi marca, identitate. Nu stiu ce vor cei de la Minister, trebuie vorbit cu cei de la CSA, eu am vorbit cu domnul comandant, mi-a zis ca nu e niciun fel de problema."

"Din februarie 2014 aveam prelungirea pe 10 ani. O lamurim, vreau sa linistesc toti suporterii ca nu e niciun fel de problema. Se pot intampla lucruri din neglijenta sau alte motive care nu tin de noi.", a declarat Valeriu Argaseala la Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!