National Arena Fotbal intern

"Ati venit pentru Steaua sau Ponta?" Replica geniala a acestui barbat in ziua care bate recordul de asistenta pe National Arena

 National Arena a renuntat la fotbal pentru miting.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 17:20
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 17:23

Recordul de asistenta a fost batut, dupa 75.000 de oameni au venit pe cea mai mare arena din Romania.

In ziua in care Ponta si-a lansat candidatura la presedentie, 75.000 de oameni adusi cu autocarele din toata tara au umplut tribunele si gazonul de pe National Arena.

Intrebat daca a venit pe stadion pentru Ponta sau pentru Steaua, acest barbat a declarat sincer: "Si pentru Steaua si pentru Ponta."

Un alt barbat venit din Teleorman le-a amintit tuturor de fostul stelist Toja. A venit imbracat ca in Dallas, fosta echipa a lui Toja, cu palarie de cowboy. Intrebat daca e din Romania sau e din SUA, acesta a raspuns: "Sunt din Teleorman"

Si galeria lui Dinamo a fost la meci. Galeria lui Dinamo imbracata cu tricouri UNPR ii pregateste o coregrafie speciala prezidentiabilului Ponta ca la marile derbyuri. Sustinatorii UNPR sunt amplasati la peluza opusa scenei de pe care va vorbi premierul.

Printre cei de la UNPR, Elias Bucurica, liderul galeriei lui Dinamo. Bucurica si-a adus ultrasii la mai multe reuniuni de partid in ultimii ani, fiind „afiliat” cercului lui Gabriel Oprea-Neculai Ontanu, scrie Stirileprotv.ro

Modifică setările cookies