Superliga

Prima reactie din partea Stelei dupa ce Becali a pierdut emblema, culorile si numele clubului! Ce face acum Steaua

Armata a obtinut in instanta insemnele clubului si are de gand sa le ceara conducatorilor Stelei sa renunte la folosirea lor de acum inainte!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 22:39
Data actualizarii: Vineri 19 Septembrie 2014, 22:45

Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declara ca actiunea Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci cu privire la certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti trebuie anulata cat mai repede printr-o hotarare judecatoreasca.

"Eu gasesc total ilogic si lipsit de sens acest eveniment. Este o greseala. Trebuie sa fie anulata aceasta actiune a OSIM-ului cat mai repede, printr-o hotarare judecatoreasca. Nu trebuie sa ne ingrijoram, pentru ca lucrurile se vor rezolva", a spus Argaseala la Digi Sport,

Valeriu Argaseala a mentionat ca din punctul sau de vedere nu este niciun pericol: "In 2004 am facut cerere de inregistrare a marcii, pe data de 28 ianuarie, iar aceasta a fost aprobata. A expirat apoi in ianuarie 2014 si am facut cerere de prelungire. In 28 februarie 2014, in buletinul OSIM-ului s-a publicat prelungirea marcii in proprietatea

Fotbal Club Steaua pana pe 29.01.2024. De aici incepe o alta poveste. In decembrie 2013 am aflat ca cei de la CSA au depus o cerere pentru inregistrarea unei marci. Acea marca era similara cu marca noastra. In iulie 2014 s-a publicat si in buletinul oficial ca cei de la CSA pot utiliza aceasta marca. Nu este niciun pericol. A fost o actiune in justitie pierduta de CSA si in fond si in apel".

Clubul Sportiv al Armatei a primit certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti, numele si sigla echipei de fotbal revenind in proprietatea armatei, fapt certificat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, conform stirileprotv.ro.

Mediafax

Modifică setările cookies