"Am picat de fraier. Pe Torje l-au pastrat pentru ca au dat o multime de bani pe el!"

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Noiembrie 2008, 09:25
"Am picat de fraier. Pe Torje l-au pastrat pentru ca au dat o multime de bani pe el!"
Lucian Goian iese la atac si spune ca a fost concediat de la Dinamo pentru o "caterinca", spre deosebire de Torje, pe care sefii din Groapa au dat 2 milioane de euro, acesta nefiind sanctionat de catre sefii dinamovisti.

"Am plecat din cantonament... Sunt in drum spre casa. Sper din tot sufletul ca aceasta decizie sa nu-i afecteze pe colegii mei si sa nu piarda cu Argesul. Nu ma simt bine. S-a facut prea mare tam-tam pe tema acelei petreceri. Dupa patru ani si jumatate, atat cat am jucat la Dinamo, am fost dat afara pentru o caterinca... As fi vrut sa fiu judecat din punct de vedere fotbalistic, pentru ceea ce fac in teren. Atata timp cat antrenorul Mircea Rednic nu mi-a reprosat nimic, nu vad de ce trebuia sa fiu scos din lot. Torje si Ropotan au ramas la echipa fiindca s-a investit mult in ei si sunt mai tineri. Noi insa am picat de fraieri, am fost socotiti cei mai slabi“. a spus Goian in Evenimentul Zilei.

Victor Becali, impresarul lui Lucian Goian, spune ca ii va gasi acestuia o echipa mai buna, care il va plati mai mult: "Asta este politica celor de la clubul din Stefan cel Mare! Nu e nicio problema din punctul meu de vedere. Mie imi convine situatia. Goian si Pulhac sa stea linistiti, fiindca le voi gasi o echipa buna. In orice caz, Goian va castiga mai multi bani ca la Dinamo. Pana la urma, cei de la Dinamo sa-i dea afara pe toti: si pe Torje, si pe Ropotan“, a declarat Becali pentru Evenimentul Zilei.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies