Lucian Goian, Bostina si Izvoranu pe lista neagra la Dinamo! CINE AI VREA SA PLECE DE LA DINAMO?

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Noiembrie 2008, 11:18
"Daca nu va bagati mintile in cap, veti ajunge ca rapidistii. si o sa luati bani o data la 6 luni" - a tipat Borcea la jucatori in vestiarul lui Dinamo. De la Rapid, Borcea vrea sa-i ia pe Bozovici si Lazar. Borcea a facut si lista neagra pentru la iarna.

Diakite, Campos si Thiago au fost anuntati deja sa-si caute echipe. Urmeaza micul Goian, Bostina, Izvoranu, Vranikovic, Romanovs si Homei. Lista neagra a fost facuta de Borcea impreuna cu Rednic. Ei au ajuns la concluzia ca cei pusi pe lista neagra nu si-au dat viata pentru Dinamo in acest sezon.


Dinamovistii au gasit deja inlocuitori. Primii pe lista sunt rapidistii Costin Lazar si Bozovic, care ar putea ajunge liberi de contract daca pana la sfarsitul anului nu-si primesc salariile restante in Giulesti.

Dinamo il vrea inapoi si pe Florin Cernat, care la iarna intra in ultimele 6 luni de contract la Kiev. La fel si preferatul lui Rednic - ghanezul Boateng de la Beitar Ierusalim.

Pe langa repatrierile lui Dica si Moti, Dinamo mai vrea un mijlocas sarb de 21 de ani - Babovic de la Nantes.

Desi era sa-si scoata ochii cu secundul Vladoiu, Ze Kalanga va ramane la Dinamo - anunta Borcea. La fel si Blay, Julio Cesar si Miranda.

Dinamovistii au fost anuntati de catre sefi ca vor avea bani de sarbatori doar daca vor fi campioni de toamna.

Cer noros, averse, vânt puternic şi descărcări electrice în Capitală, până duminică seara
BRAT
Modifică setările cookies