Lucescu pune tunurile pe fanii dinamovisti: "Mi-e rusine cu galeria asta! Nu au educatie!" Il Luce, dezamagit la revenirea in Stefan cel Mare!

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 08:15

	Lucescu pune tunurile pe fanii dinamovisti: "Mi-e rusine cu galeria asta! Nu au educatie!" Il Luce, dezamagit la revenirea in Stefan cel Mare!

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Mircea Lucescu a plecat dezamagit din Stefan cel Mare, dupa un meci amical castigat de Sahtior cu 3-0. Antrenorul roman acuza galeria dinamovista, preocupata sa injure rivalele.

"Nu mi-a placut galeria, strigatele lor au fost urate. Pe vremea era un vuiet, care ajuta echipa, erau lozinci de incurajare, nu injuraturi ca acum. Mi-a fost rusine mie la ce am auzit pe stadion, gandidu-ma la istoria clubului. Nu se poate face perfomanta fara educatie. E inadmisibil ca au venit asa putini oameni la meci. Echipa are nevoie de incredere"
, a spus suparat antrenorul lui Sahtar.

Lucescu a gasit scuze pentru dezastrul rezultatelor de la Dinamo. "E greu sa faci echipa din 11 jucatori, sa nu ai fotbalisti cu experienta. Multescu trebuie sa aiba rabdare si participare din partea clubului. S-a facut o costrucie a echipei in situatie de urgenta, cu diminuari de cheltuieli si restructurari", a mai spus Lucescu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT