LPF Dumitru Dragomir Gino Iorgulescu Superliga

LPF e in aer! Deciziile sunt NULE, Mitica poate reveni la conducerea Ligii:

Mitica Dragomir este fostul presedinte al LPF, iar Gino Iorgulescu este noul presedinte. Doar ca totul poate fi rasturnat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Iunie 2014, 18:15
Data actualizarii: Luni 02 Iunie 2014, 18:55

Adrian Mititelu a fost cel care a contestat la Curtea de Apel ca alegerile pentru sefia LPF sunt statutare. Cum demersul sau a fost acceptat de Curtea de Apel, rezulta ca deciziile luate pana acum la LPF, in mandatul lui Gino Iorgulescu, devin nule.

IN AER

Mitica Dragomir a vorbit pentru Dolce despre posibilitatea ca ordinea de la LPF sa fie rasturnata. El nu a spus insa si ce se va intampla cu recent alesul sef, Gino Iorgulescu.

"Tribunalul a dat o decizie irevocabila, prin urmare orice decizie s-a luat pana acum este nula de drept. Toate deciziile sunt nule sau trebuie intarite de semnatura mea. Iar eu nu vreau sa semnez", a spus Mitica.

Intrebat daca se va intoarce la Liga, Dumitru Dragomir a spus ca: "O sa ma intorc sa fac Adunarea Generala, ca asa e legal. Adunarea Generala trebuie sa stabileasca viitorul presedinte. Asa ar trebui sa se intample", a incheiat fostul sef al LPF, Dragomir.

Gino Iorgulescu a fost ales in fruntea LPF pe 14 noiembrie 2013, dupa 17 ani in care forul a fost condus de Dumitru Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!