Lovitura URIASA data de Dinamo! Lui Multescu nu i-a venit sa creada cine a venit sa dea probe! Stelistul comparat cu Messi poate juca la Dinamo din sezonul viitor:

Florentin Matei Dinamo Gheorghe Multescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2013, 13:42
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2013, 13:41

► Luni de la 10 dimineata, IN DIRECT de la Tribunal: Gigi cere schimbare! Vrea intrerupere 3 luni, ai toate reactiile la Sport.ro, www.sport.ro si m.sport.ro!

Prosport / Cei de la Dinamo vor sa se intareasca pentru sezoanele viitoare - pe langa jucatorii ofertati, ros-albastrii organizeaza si trialuri la care sa asteapta pusti talentati. La cel organizat astazi cei de la Dinamo au avut parte de o surpriza - Florentin Matei a venit sa dea probe la gruparea din Stefan cel Mare!

"O sa fie cel mai mare jucator scos de Steaua" spunea patronul Stelei in trecut despre Florentin Matei. Tanarul s-a certat insa cu oficialii Stelei si a plecat in 2011. Matei a dat apoi probe la mai multe echipe insa nu reusit sa convinga in ciuda calitatilor sale.

Jucatorul de 20 de ani spera sa ii impresioneze pe dinamovistii si sa o ia pe urmele lui Cosmin Matei, un alt jucator extrem de talentat ce a plecat de la Steaua si a ajuns la Dinamo unde a devenit unul dintre eci mai buni jucatori, fiind dorit in Rusia la Kuban Krasnodar - echipa lui Dorinel ofera 1,5 milioane de euro pentru Cosmin Matei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!