Liga 1

Lovitură pe piața transferurilor? Gigi Becali a anunțat că două staruri de la Dinamo Kiev ar putea juca pentru FCSB

Gigi Becali le-a asigurat și condițiile de pregătire juniorilor de la Dinamo Kiev, potrivit PRO TV, pe care i-a găzduit la Berceni, în baza de antrenament a FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 20:14
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 20:23

Pe lângă echipa de tineret, trei jucători din echipa națională a Ucrainei urmează să se antreneze alături de FCSB, așa cum a anunțat patronul echipei. 

"M-a sunat Mircea Lucescu și m-a rugat dacă avem posibilitatea să găzduin echipa de tineret a lui Dinamo Kiev, dar și trei jucători care să se antreneze la noi, care vor juca în echipa națională a Ucrainei în preliminariile Cupei Mondiale. Am spus 'DA', am zis că nu am pretenții. Este posibil ca favorul ăsta pe care îl am eu să se întoarcă cu un contract de o lună jumătate sau două cu trei jucători de la echipa națională. Căpitanul de la Dinamo Kiev, Sydorchuk, și încă doi jucători de la Shaktar care stau aici în Pipera și de joi se vor antrena cu echipa noastră. 

A fost un ajutor dezinteresat, dar acești trei jucători vor să se antreneze cu noi, Mircea așa mi-a spus. Eu l-am întrebat pe MM, dar mi-a zis că nu pot veni la noi, că sunt jucători de milioane de euro. Au zis că vor să se antreneze cu noi, dar nu e mai bine să se antreneze în meci? Și au zis că da, bineînțeles. Nu e mai bun antrenamentul dacă cu joci cu Craiova? Mircea Lucescu mi-a zis că normal. Mâine vine Mircea Lucescu la mine cu băieții ăștia, mergem la bază. Avem deja o clădire nouă unde voiam noi să mutăm echipa noastră. Nu o să mai mutăm noi echipa și intră ei ca oaspeți. Cazare, masă, teren, antrenament, tot-tot. Acolo mai avem 2-300 de persoane, femei, copii, nu am fost pe acolo. Au fost mii care au venit pe acolo. Pe mine nu mă interesează. Nu le dau niciun salariu. Ei la mine se antrenează", a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Modifică setările cookies