Liga 1

Lovitură grea pentru Dan Petrescu! Omrani nu se va prezenta în cantonamentul CFR-ului din Spania 

Antrenorul CFR-ului nu va putea conta pe Bilel Omrani în cantonamentul din Spania. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 20:18
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 20:27

Dan Petrescu a anunțat miercuri, 5 ianuarie, că Denis Alibec (30 ani) și Culio (38 ani) nu vor participa în cantonamentul din Spania. Antrenorul CFR-ului a specificat că mijlocașul argentinian l-a anunțat că nu dorește să mai revină în România din cauza problemelor familiale, în timp ce Alibec nu mai face parte din planurile clujenilor. 

Însă, Radu Naum a anunțat, la emisiunea Fotbal Club, că Bilel Omrani (28 ani) nu se va prezenta în cantonamentul din Spania, dorind să plece în această iarnă la o altă echipă. 

„În cantonamentul din Spania nu o să vină Omrani. Vrea să plece de la CFR și nu vrea să se întoarcă la această echipă.

Omrani este un jucător de bază al acestei echipe. Omrani ar avea niște oferte și nu mai vrea să revină și nu o să mai vină în cantonament. 

Este în ultimele 6 luni de contract. Înțeleg că nu i-au propus nimic cei de la CFR, iar atunci, probabil Omrani forțează o plecare de la CFR”, a declarat jurnalistul la digisport. 

A venit și replica unui oficial de la CFR. Bogdan Mara a anunțat că atacantul francez i-a cerut câteva zile învoire și că este obligat să își facă apariția săptămâna viitoare în cantonament pentru că are contract până în vară cu gruparea din Gruia. 

Bogdan Mara: „Mi-a cerut câteva zile de învoire”

„Omrani are contract cu CFR până în vara acestui an. Nu va putea să plece de la CFR până în vară, decât dacă i se va achita clauza de reziliere. Ideea este foarte clară. Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club, se va prezenta la cantonamentul din Spania.

Mi-a cerut câteva zile de învoire și va reveni săptămâna viitoare. A fost o discuție cu el despre prelungirea contractului”, a declarat directorul sportiv al CFR-ului. 

În acest sezon, Bilel Omrani a bifat 28 de prezențe pentru CFR Cluj, în care a reușit să marcheze 7 goluri și să ofere 4 pase decisive. 

Modifică setările cookies