Eugen Neagoe U Cluj Universitatea Craiova Superliga

Lovitură de teatru! Probleme pentru Neagoe după ce a denunțat contractul cu „U” Cluj: „Nu poate fi numit la Craiova!”

Eugen Neagoe (55 de ani) a lăsat-o pe „U” Cluj pentru a da curs unei oferte de la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 19:30
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 19:30

Pentru că oficialii clubului ardelean nu au dorit să-l lase să plece, tehnicianul de 55 de ani a denunțat contractul, iar acum va trebui să achite 50% din banii pe care i-a încasat la U Cluj.

Neagoe mai avea contract cu „șepcile roșii” până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Neagoe nu poate fi numit la Universitatea Craiova, susțin ardelenii

„Nu s-a discutat de nicio sumă. Am fost anunțați pe 23 decembrie de Eugen că nu mai vrea să continue, pentru că are ofertă de la Universitatea Craiova. A spus că e clubul lui de suflet și că e singura echipă pentru care pleacă de la club. I-am explicat că nu-l putem lăsa pentru că suntem într-o situație dificilă din punct de vedere al situației din clasament. Pe 4 ianuarie o să ne reunim și trebuie să avem antrenor. Pentru noi nu e o variantă această despărțire. 

Am avut o discuție pe 24 cu Eugen, a venit la Cluj. I-am spus de această poziție a noastră, că nu putem accepta rezilierea amiabilă. Atunci când ar exista o compensație, atunci putem discuta. Așa există și la nivel european. N-am vorbit de nicio sumă, însă a spus că va denunța contractul. Am primit o notificare prin care Neagoe a denunțat contractul cu U Cluj.

Are obligativitatea de a plăti 50% din sumele pe care noi i le-am plătit. Din punctul nostru de vedere, nu poate fi numit la Universitatea Craiova. Scrie clar în regulament că nu poate fi numit până la o decizie a comisiilor FRF. El a luat salariile din august, septembrie, octombrie, noiembrie, plus anumite prime.

Un pic mai mult de 16.000 de euro (n.r. trebuie să restituie Neagoe). Plata acestei sume este prima condiție de a denunța contractual. Dupa aceea trebuie să meargă la comisii. Sunt niște regulamente pe care noi le respectam. Mă pun și în locul lui. Universitatea Craiova e un club care în momentul de față este mult mai sus decât U Cluj”, a spus Radu Constantea, președintele celor de la U Cluj, potrivit Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!