Eugen Neagoe U Cluj Universitatea Craiova Superliga

A venit „nota de plată”! Cât va trebui să achite Eugen Neagoe după ce a plecat de la „U” Cluj

Eugen Neagoe a renunțat la contractul pe care îl avea la „U” Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova, rămasă fără antrenor după plecarea lui Rădoi.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 16:27
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 16:30

Ardelenii au refuzat să-l lase să plece gratis în Bănie, solicitându-i suma de 100.000 de euro. Antrenorul a profitat de o clauză din contract și și-a dat demisia.

În urma acestui demers, va avea de plătit către U Cluj  o sumă mult mai mică decât cea solicitată de oficialii „șepcilor roșii”. Potrivit gsp.ro, ar fi vorba desrpe 16 mii de euro.

Eugen Neagoe a semnat cu U Cluj pe 25 august și a demisionat pe 26 decembrie, iar suma pe care trebuie să o achite către ardeleni reprezintă 50% din banii încasași de antrenor pe perioada petrecută pe banca „studenților”.

Neagoe a început deja treaba la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe vrea trei transferuri la Universitatea Craiova în pauza de iarnă pentru a se putea lupta cu șanse reale la titlu. Tehnicianul recunoaște că visează la event alături de formația din Bănie.

„Nu am semnat rezilierea (n.r - cu U Cluj) pentru că nu au fost de acord cu rezilierea pe calea amiabilă. Și atunci, următorul pas este să îmi dau eu demisia.

Cu Universitatea Craiova am câștigat eventul (n.r - ca jucător). Mi-aș dori din suflet să se întâmple lucrul ăsta, să pot câștiga eventul cu Universitatea Craiova ca antrenor”, spunea Neagoe, pentru PRO TV, în urmă cu trei zile - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!