Liga 1

Lovitura data de Dinamo! "Cainii" au pus mana pe noul Mirel Radoi cu ajutorul unui alt fost capitan al Stelei:

Aflati intr-o situatie financiara extrem de dificila, ramasi in afara cupelor europene din cauza insolventei, dinamovistii incearca sa se salveze de la dezastru. Acestia continua insa politica de promovare a tinerilor fotbalisti si au reusit chiar sa dea o lovitura pe piatra transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iunie 2014, 16:06
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 16:22

Dinamo, ocupanta locului 4 in ultima editie de campionat, echipa cu grave probleme financiare, continua sa respire, insa pulsul este unul extrem de mic. Chiar si asa, dinamovistii isi pregatesc in tacere revenirea, iar conducerea a reusit in aceasta perioada sa obtina transferul unuia dintre cei mai buni tineri fotbalisti din Romania.

In ciuda faptului ca nou-promovata CS Universitatea Craiova dispune de un buget "serios" si anunta o campanie interesanta de achizitii, oltenii au primit o grea lovitura, Dinamo reusind sa-l convinga pe tanarul fundas Alin Dudea, capitanul echipei de juniori din Banie, sa semneze cu echipa din Stefan cel Mare.

Remarcat de antrenorii lui Dinamo de mai multa vreme, Dudea a fost transferat cu ajutorul fostului capitan al Stelei - Sorin Paraschiv, cel care a intermediat mutarea in Stefan cel Mare.

In varsta de doar 17 ani, Alin Dudea joaca pe postul de fundas central si este comparat de antrenorii sai cu nimeni altul decat Mirel Radoi, un alt fotbalist dat de Craiova, cel care a ramas un adevarat idol la Steaua.

Fundasul a oferit si cateva explicatii dupa intelegerea cu Dinamo, acesta spunand ca CSU nu ii putea garanta un post in echipa.

"La Craiova nu puteam spera sa prind prima echipa, am ales Dinamo pentru ca in momentul de fata este o rampa de lansare, situatia clubului face ca tinerii sa primeasca mai multe sanse.

Nu vreau sa comentez reactia suporterilor, am primit destule injurii, ii rog sa inteleaga ca sunt copil si am plecat acolo unde imi este mai bine", a spus jucatorul pentru Maxima Sport.

Pierdut pentru 300 de euro?

Publcatia regionala micapi.ro scrie insa ca mutarea lui Dudea la Dinamo s-a facut din cauza unei "gafe" a conducerii clubului oltean, care nu a acceptat sa-i ofere jucatorului o indemnizatie de doar 300 de euro.

Dinamo a semnat in ultimele zile contracte cu mai multi fotbalisti tineri, printre care si cu Patrick Petre, fiul fostului jucator al lui Dinamo - Florentin Petre.

Modifică setările cookies