LOVITURA anuntata de Dragomir! Seful LPF a vandut drepturile TV cu 100 de milioane de euro! Ce afacere a facut:

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 10:27

	LOVITURA anuntata de Dragomir! Seful LPF a vandut drepturile TV cu 100 de milioane de euro! Ce afacere a facut:

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Dumitru Dragomir a facut rost de bani si pentru urmatoarele 3 sezoane! El a vandut drepturile TV cu aceeeasi suma ca si pana acum, 100 de milioane de euro, dar de data asta catre o firma olandeza. Aceasta va vinde mai departe companiilor de cablu sau televiziunilor interesate de pachete pentru meciurile din liga lui Mitica. LPF n-a mai organizat licitatie ca pana acum ci s-a asociat cu aceasta companie, despre care Dragomir spune ca are experienta mare in domeniu.

"Ne asociem cu o firma olandeza, care imi garanteaza cel putin banii pe care i-am incasat in acesti ultimi 2 ani. Au fost 104 milioane de euro cu TVA cu tot. Nu stiu ce se intampla mai departe, pe mine nu ma intereseaza. Pe mine ma intereseaza sa imi garanteze banii astia 3 ani de zile. S-ar putea sa fie romani in spate din cauza fiscalitatii relaxate de acolo, dar am mers in Olanda cu translator, am fost de doua ori pentru acest lucru, am rezolvat in toate detaliile, asteptam sa nu perturbam pana in luna februarie aceste lucruri. Compania are mare experienta in domeniul asta. Asa cum si liga olandeza a procedat, a vandut pe bani multi", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT