Chindia - Rapid Bogdan Lobont Superliga Superliga

Lobonț, impresionat de jocul Chindiei în victoria cu Rapid: „E un semn de întrebare”

Anton Petrea și-a făcut debutul în Superligă pe banca Chindiei Târgoviște și a reușit să treacă de Rapid București, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 21:40
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 21:36

Bogdan Lobonț, care a activat atât la Rapid București, cât și la Dinamo, a vorbit despre evoluția Chindiei Târgoviște și a evidențiat faptul că schimbarea antrenorului a adus un beneficiu clubului.

Lobonț: „E un semn de întrebare”

„Cred că ar trebui să vorbim întâi de Chindia, care a controlat jocul. În prima repriză, mie unul mi-a lăsat o impresie foarte bună. Mi-a plăcut cum a interpretat jocul. O echipă mult schimbată faţă de ceea ce a fost înainte.

Practic, sunt aceiaşi jucători şi aici este un mare semn de întrebare. Cum aceiaşi jucători, după o perioada scurtă de timp, se pot schimba cum ai pocni din degete? Deci este un mare semn de întrebare.

Şi nu numai de Chindia, ci şi despre Universitatea Craiova, dacă ţinem minte prima repriză cu Zorya. Deci totul ţine numai şi numai de jucători. Nu ai cum în perioada scurtă de timp să le insufli un spirit. Nu ai bagheta magică. Practic, dacă ţinem minte, Mirel a avut doar două zile. A fost ceva incredibil.

La fel şi Chindia, cu Adi Mihalcea, a avut o perioadă nefastă, luau goluri foarte uşor, din faza fixă, dar practic sunt aceiaşi jucători.”, au fost cuvintele lui Bogdan Lobonț, potrivit Playsport.

Chindia - Rapid 2-1

Chindia a deschis scorul în minutul 15, prin Daniel Popa.

În prima repriză, arbitrul Lucian Rusandu a anulat două goluri în urma analizei VAR: în minutul 19 golul rapidistului Albu – pentru ofsaid, şi în minutul 33 golul târgovişteanului Popadiuc, tot pentru ofsaid. In repriza secundă, Chindia a marcat pentru 2-0 prin Neguţ, care a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Moldovan.

Sefer a redus din diferenţă pentru Rapid, în minutul 59, dar Chindia a câştigat meciul obţinând prima victorie a sezonului în Superligă.

CHINDIA: Căbuz - Căpuşă, Boldor, Boldor, Dumitraşcu (Fernandez 46) - Akhmatov, Vorobjovas (C. Dinu 46) - A. Şerban, Popadiuc (Passaglia 84), Neguţ (Chamed 90) - D. Popa (Grubac 78). ANTRENOR: Toni Petrea

RAPID: Moldovan – Onea (Fl. Ştefan 60), Săpunaru, P. Iacob, Jr. Morais – Crepulja (Emmers 71), Albu, Al. Ioniţă II (Luckassen 37) – Sefer (Pănoiu 71), Dugandzic, Costache (Papeau 37). ANTRENOR: Adrian Mutu

  • Cartonaşe galbene: Dumitraşcu 32, Boldor 38, Akhmatov 70, Toni Petrea 79 / Junior Morais 55, Moldovan 68, Emmers 89
  • Arbitri: Lucian Rusandu – Stelian Slabu, Romică Bîrdeş - Iulian Călin
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies