Dica: "Antrenorul de la CFR ar trebui sa ne respecte mai mult!" "Planul" pentru ultimele etape: "Nu mai fac asta ca imi sta inima!"

Dica: "Antrenorul de la CFR ar trebui sa ne respecte mai mult!" "Planul" pentru ultimele etape: "Nu mai fac asta ca imi sta inima!"

CSM Poli Iasi - FCSB se joaca luni, ora 20:45.

CFR Cluj a revenit pe prima pozitie a clasamentului. Cel putin pana la meciul celor de la FCSB cu CSM Poli Iasi.

Nicolae Dica spune ca a trait si el la intensitatea maxima partida CFR-ului cu Craiova si si-a propus sa nu se mai uite la meciurile ardelenilor pana la finalul sezonului.

De asemenea, Dica a avut o replica si pentru Dan Petrescu pe care l-a sfatuit sa isi respecte colegii de breasla.

"Antrenorul de la CFR Cluj ar trebui sa ne respecte mai mult! Si noi venim la antrenamente, muncim! Mi-am propus sa nu ma mai la meciurile CFR-ului pentru ca imi sta inima. Nu ma gandeam ca Craiova va veni sa nu joace la Cluj. Astea sunt doar speculatii si suntem plictisiti de astea. Si daca CFR era egalata, noi tot trebuia sa castigam meciul de la Iasi. Chiar daca vor avea o prima, noi ne luptam pentru castigarea campionatului. Ca atare, noi suntem mai motivati!", a declarat Nicolae Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A treia ședinţă a Comitetului interministerial are loc vineri. Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în țară
BRAT
Modifică setările cookies