Wesley Lopes Adrian Mutu CSMS Iasi Petrolul Ploiesti Superliga

LINISTE, au intrat veteranii in joc! Wesley si Mutu, un duel de '69 de ani' in Liga I! VIDEO cu golurile lor:

Petrolul a castigat cu 5-1 la Iasi, intr-un meci in care au marcat atat Mutu, cat si brazilianul Wesley.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 August 2014, 07:00
Data actualizarii: Luni 11 August 2014, 07:11

Petrolul incepe sa depinda din ce in ce mai mult de Adrian Mutu, in timp ce la Iasi, revenirea lui Wesley in Liga I i-a adus lui CSMS un nou lider. Doi veterani care au impreuna mai mult de 69 de ani.

DUEL

Wesley Lopes a jucat in primul meci de la revenirea in Romania. El a plecat de la Vaslui din postura de cel mai bun marcator strain din istoria campionatului si a revenit sa fie lider pentru nou-promovata din Iasi, la 33 de ani.

El a dat golul cu care moldovenii au revenit pe tabela, fiind condusi inca din minutul 19, dupa ce Petrolul a marcat prin Teixeira. Dupa ce inscris cu capul, dupa o centrare, Wesley a facut un semn discret care arata ca se vorbeste urat despre el, iar acum e cazul ca toata lumea sa taca.

VIDEO AICI CU FAZA LUI WESLEY

Adrian Mutu a marcat golul de 2-1, la inceputul celei de-a doua reprize, dupa ce a inscris Wesley. Briliantul are o mare revenire de forma acum, la 35 de ani si jumatate.

El a marcat plasat golul cu care a ajuns la 4 reusite in 4 meciuri consecutive. El a dat un gol cu Botosani, unul cu Plzen - acasa, apoi inca unul cu Plzen in deplasare. La acel 4-1 din Europa League, din Cehia, Mutu a reusit si o pasa de gol.

Din ianuarie 2010, Mutu nu a mai reusit sa inscrie in doua meciuri consecutive. El a marcat atunci cand juca in tricoul celor de la Fiorentina 7 goluri in 5 meciuri, in decurs de cateva saptamani, in partide consecutive.

AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE MUTU LA IASI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!