Liga I drepturi tv Superliga

PRETUL pentru a vedea Liga I la TV din sezonul viitor. Anuntul facut de CNA despre televiziunile care vor da Liga I din vara

Look TV si Transilvania Live au informat CNA ca vor percepe tarife pentru retransmisie de la operatorii de cablu incepand cu 1 iulie. Decizia a fost luata in contextul in care cele doua televiziuni vor difuza meciurile de Liga I. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 14:06
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 14:12

Documentele trimise de Transilvania Look S.A au fost analizate astazi de catre CNA. Societatile au cerut acordul de principiu sa isi poata modifica actionariatul, in care va intra si Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta.

Actionarii NCN Studio TV S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99,4051%) si Mariana Muresan (0,5949%), iar actionarii Transilvania Look S.A. sunt Intel Sky Broadcast Ltd. (99%) si Arpad Paszkany (1%).

Cele doua televiziuni au mai solicitat sa renunte la regimul must carry de la 1 iulie 2014, impunand astfel tarife pentru retransmisie din parte distribuitorilor. Surse din piata au vehiculat o posibila crestere a abonamentelor TV cu aproximativ 5 lei (1 euro).

Membrii CNA au aprobat acordul de principiu privind schimbarea actionariatului, cu doua voturi "impotriva" - Monica Gubernat si Christian Mititelu: "As vrea sa ii invitam aici si sa ne spuna motivele pentru care ies din «must carry» si ca sa aflam planurile lor de viitor", a spus Monica Gubernat de la CNA>

Modifică setările cookies