Liga 2, in loc de Champions League? Ce derby-uri ar juca Steaua daca va fi retrogradata:

Autor: Sport.ro
Marti 04 Iunie 2013, 20:06

	Liga 2, in loc de Champions League? Ce derby-uri ar juca Steaua daca va fi retrogradata:

Steaua depinde de conducerea fotbalului din Romania, iar in cazul in care se redeschide cazul Valiza si la nivel sportiv, UEFA ar putea interveni cu excluderea din Liga, apoi cu retrogradarea echipei. Un scenariu negru pentru campioana si fanii ei.

Totul se va afla in cateva zile, cel mai probabil. Pana atunci, la Mitica Dragomir si oamenii de la LPF sta raspunsul de care se tem fanii Stelei.

Ei ar putea lua decizia de a redeschide cazul sportiv, apoi se poate ca UEFA sa intervina cu retrogradare si excludere din CL. Cum acesta este doar un scenariu si cum regulamentele sunt analizate inca din aceste ore, mai dureaza pana la un raspuns clar.

Intre timp, sa ne gandim ce ar insemna ca Steaua sa joace in Liga II:

- meciuri de la ora 11

- bani mult mai putini de la sponsori si din drepturi TV

- contracte micsorate automat sau de comun acord in ceea ce-i priveste pe jucatori

- unii dintre ei, inca nu stim care, au stipulat ca sunt jucatori pentru Steaua, in Liga 1, iar daca echipa cade in Liga II, ei devin liber de contract. Este si cazul multor rapidisti in acest moment, daca nu le rezilia administratorul sindic contractele

- In Liga II, in zona Stelei, am putea avea un derby Rapid-Steaua, asta daca Rapid va ramane acolo, ceea ce inca nu este sigur. Acolo vor mai fi meciuri 'tari' pentru Steaua, cu echipe importante in divizia secunda, seria II - Sportul, Otopeni, Delta Tulcea.

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT