Liga 1

LIGA 1 E CU-RATA! Federatia e pe cale sa porneasca cea mai mare furtuna: 48 de meciuri din primele trei ligi, suspectate de BLAT

48 de meciuri din primele trei ligi sunt suspectate de blat, a anuntat astazi directorul departamentului de integritate din cadrul FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 10:49
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 11:39

Costin Negraru, omul care conduce Departamentul de Integritate din cadrul FRF, a facut astazi un anunt care poate fi inceputul unei mari furtuni in fotbalul romanesc: 48 de meciuri sunt suspectate de blat.

"Avem 48 de partide in primele trei ligi la care exista indicii ca ar fi fost trucate. Pana la toamna, speram sa avem probe suficiente pentru a dovedi ca jocurile au fost aranjate."

"Sunt fotbalisti care au discutat cu noi sub protectia anonimatului, iar faptul ca identitatea lor nu s-a aflat inseamna ca la FRF s-a schimbat ceva."

"Noi le oferim protectie, fotbalistii nu mai sunt intimidati cand intra in contact cu Federatia."

"Am lansat programul de preventie 'Campania pentru un fotbal curat', care se adreseaza juniorilor, pentru a cunoaste pericolele la care pot fi expusi. Vom merge in 23 de orase din toata tara, unde vom vorbi cu 3.000 de jucatori'', a declarat Costin Negraru intr-o conferinta de presa sustinuta in aceasta dimineata.

Negraru a precizat ca fostul fotbalist Marius Postolache va fi colaboratorul FRF in aceasta campanie: ''Vreau să-i multumesc pentru curaj lui Marius Postolache, pentru declaratiile sale din septembrie 2012. Marius va fi colaboratorul nostru pentru aceasta campanie''.

Postolache (31 ani) a dezvaluit in urma cu cativa ani ca a fost implicat in meciuri trucate, cand evolua la Sportul Studentesc si Vointa Sibiu, insa in urma dezvaluirilor sale nu s-a luat nicio masura.

Modifică setările cookies