FRF, o noua amenintare: "Vom avea in curand primul caz de coruptie dovedit in Liga I"

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iunie 2015, 12:55

	FRF, o noua amenintare: "Vom avea in curand primul caz de coruptie dovedit in Liga I"

Federatia spune ca si-a intins antenele pana in zona intunecata a fotbalului romanesc. Primul caz de coruptie dovedit din Liga I va iesi curand la iveala, spune Costin Negraru, reprezentantului Departamentului de Integritate din cadrul FRF.

"Vom avea cat de curand un caz de coruptie dovedit in Liga I. O spun cu toata certitudinea si cu toata relaxarea", a anuntat Costin Negraru, reprezentantul Departamentului de Integritate din cadrul FRF.

Negraru nu e convins insa ca ancheta FRF va avea puterea sa curete stratul gros de coruptie asezat in ani pe fotbalul romanesc.

"Asta nu inseamna ca nu vom mai avea coruptie. Vor inceta sa mai faca asta o luna, poate doua."

Costin Negraru a mai vorbit in ProSport si despre stadiul anchetei de la FC Brasov - Gaz Metan, meci in urma caruia Concordia Chiajna s-a salvat de la retrogradare. Exista suspiciuni ca dinspre Chiajna a ajuns o valiza de bani in vestiarul Brasovului.

"Am audiat cate 12 jucatori si de la Brasov si de la Gaz Metan. Cazul a fost trimis Comisiei de Disciplina. Au fost audieri pe banda rulanta. Au aparut din neant niste bani in vestiarul celor de la Brasov.", a mai spus Negraru.

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies