Brendan Rodgers Liverpool Anglia

Brendan Rodgers, ZERO trofee in trei ani la Liverpool! Reactia dupa 1-6 cu Stoke: "Daca sefii vor sa plec, atunci o sa plec!"

Liverpool a terminat sezonul pe 6 in Premier League. Merge in Europa League datorita unui cadou primit de englezi din partea UEFA

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2015, 10:31
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2015, 10:43

UEFA a decis in aceasta primavara ca Premier League sa fie una dintre cele trei ligi care primeste un loc bonus de Europa pentru fair-play pe stadioane. Doar asa a putut Liverpool sa evite o situatie de-a dreptul jenanta.

Dupa un sezon in care echipa a terminat pe doi si a jucat in grupele Ligii Campionilor, Liverpool a avut parte de un parcurs modest, in special in prima parte a campionatului.

A incheiat sezonul de Premier League pe locul 6, cu o infrangere rusinoasa in fata lui Stoke, 1-6, la ultimul meci jucat de Gerrard in tricoul lui Liverpool.

Brendan Rodgers ar putea sa plece de pe Anfield in aceasta vara, dupa trei sezoane in care nu a reusit sa aduca niciun trofeu pe Anfield.

"Vreau sa imi cer scuze in fata suporterilor pentru infrangerea aceasta. Daca cei din conducere vor sa plec, atunci am sa plec.", a declarat Rodgers la conferinta de presa.

Modifică setările cookies