Liber pentru Steaua ori Dinamo! Unul dintre putinii remarcati ai Petrolului si-a depus memoriu: "Este o placere cand Steaua se intereseaza de tine"

Liber pentru Steaua ori Dinamo! Unul dintre putinii remarcati ai Petrolului si-a depus memoriu: "Este o placere cand Steaua se intereseaza de tine"

Petrolul are sanse mici de supravietuire in cazul retrogradarii. Aflata in procedura de insolventa, formatia ploiesteana are un viitor incert, iar cea mai mare parte a lotului va pleca.

Petrolul pare ca isi traieste ultimele clipe de viata. Formatia ploiesteana, fosta castigatoare a Cupei Romaniei in 2013, a ajuns intr-o situatie extrem de dificila.

Petrolul s-a putut deplasa la ultimele partide din Liga I in baza unui imprumut obtinut de la Liga Profesionista de Fotbal, iar jucatorii se plang ca sunt neplatiti de luni bune, unii chiar si de jumatate de an.

Aflata pe ultima pozitie a clasamentului Ligii I, Petrolul are sanse minime sa mai ramana in Liga I si sa-si asigure traiul prin obtinerea unei noi sume din drepturile TV. In aceste conditii, jucatorii au inceput sa se gandeasca la viitorul lor si sa-si depuna memorii pentru a deveni liberi.

Digisport noteaza ca unul dintre acestia este Abdellah Zoubir, unul dintre cei mai buni oameni ai "lupilor" in acest campionat. 

Aflat in iarna pe lista de achizitii a Stelei si a lui Dinamo, Zoubir a ramas la Petrolul. N-o va mai face, insa, si dupa ultimul meci din Play Off.

Zoubir spera sa fie declarat jucator liber de contract de FRF si LPF si sa poata semna cu o alta echipa. Acesta nu exclude posibilitatea ramanerii in Liga I, mai ales daca Steaua si Dinamo isi vor mai manifesta interesul pentru el.

"Este o placere cand un club precum Steaua se intereseaza de tine. Am auzit si eu ca au intrebat de mine. E o placere ca ma urmaresc cluburi mari. Vom vedea in continuare ce se va intampla. Am inteles ca ma urmareste si Dinamo. Steaua si Dinamo sunt cluburi mari. E o onoare. Dar deocamdata raman concentrat pe Petrolul. Sper ca viitorul sa fie unul bun", spunea Zoubir in pauza de iarna.

"N-ar fi rau ca Steaua sa-l aiba, pentru ca este un jucator foarte talentat", a spus si Mihai Stoichita, fostul antrenor al Stelei si al Petrolului.

250.000 euro a fost suma ceruta de Petrolul in schimbul lui Zoubir in iarna

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

La Blaj, lumea a așteptat în ploaie să se vaccineze, peste așteptările autorităților
BRAT
Modifică setările cookies