Leo Strizu propune un post nou pentru o vedetă de la FCSB. Replică imediată: "Și când erai acolo îl țineai rezervă!"

Leo Strizu FCSB Malcom Edjouma Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2023, 11:32
Data actualizarii: Duminica 19 Martie 2023, 11:33

Leo Strizu, fostul antrenor principal de la FCSB, a analizat partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, încheiată la egalitate, 1-1, în prima etapă din play-off.

Jovan Markovic a deschis scorul în minutul 32, după o fază de toată frumusețea, în care s-a distrat cu apărarea lui FCSB și l-a învins pe Ștefan Târnovanu. Golul egalizator i-a aparținut în minutul 66 lui Malcom Edjouma, care s-a înălțat excelent în careul oltenilor la o centrare a lui Radunovic.

Leo Strizu: "Nu am văzut atitudine, agresivitate și marcaj la FCSB"

Leo Strizu, cel care s-a despărțit cu scandal de FCSB, este din ce în ce mai activ în aparițiile din presă. Antrenorul ironizat de Gigi Becali și Mihai Stoica a analizat partida de pe Arena Națională și a spus că vicecampioană suferă la capitolele concentrare și motivare.

"Dacă echipa trece la un nivel superior de motivare și concentrare încă din prima repriză, eu cred și vreau ca FCSB să devină campioană. Am văzut o echipă foarte largă în primă repriză. Nu am văzut atitudine, agresivitate, marcaj.

Dau exemplu cele două lovituri libere de pe părțile laterale, când Ivan și Mitrea au avut acele ocazii. Dacă s-ar marja pe asta, eu cred că echipa ar arăta altfel", a spus Leo Strizu, la Fanatik.

Leo Strizu propune un sistem 4-2-3-1 la FCSB, cu Edjouma în spatele vârfului

Ulterior, Strizu a vorbit despre Malcom Edjouma, cel care traversează o formă excelentă. Antrenorul propune schimbarea sistemului de joc de la FCSB și avansarea francezului în spatele vârfului.

"Vreau să-l aduc în discuție pe Edjouma. Îmi place așa mult de această echipă, cred în ea, dar poate într-un sistem în care Edjouma ar putea fi folosit într-o poziție de al doilea vârf, 4-2-3-1... Edjouma are un rol decisiv cu cât e mai aproape de poartă.

Prezența lui în careu, datorită faptului că are execuții, cred că ar duce doar la înscrierea mai multor goluri. Edjouma vine foarte bine, se încadrează bine în careu, are simțul careului, dar dacă poziția lui ar fi mult mai aproape de poartă, eu cred că ar avea mult mai multe reușite. Edjouma, dacă s-ar face o echipă a primei ligi, n-ar trebui să lipsească din primul 11", a explicat Strizu.

Prezent în studio, Valeriu Răchită i-a dat imediat replica lui Strizu: "Bine, Leo. Când erai tu acolo, era rezervă Edjouma. De ce îl țineați rezervă?".

Antrenorul a oferit un răspuns evaziv: "Tu vrei numai emisiuni din astea explozive, bombe atomice! Dacă poate să înțeleagă cineva, eu, când vorbesc, dau mai multe subînțelesuri. Dacă de acum încolo se vor lua anumite decizii benefice, va fi foarte bine pentru echipă".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!