Marius Avram Marin Condescu Superliga

Legaturi bolnavicioase! 4 jucatori de la Pandurii, suspendati pentru meciul cu Astra, echipa tatalui lui Marius Avram! Craciunescu isi recunoaste greseala!

Pandurii 1-1 Steaua | Marin Condescu i-a reprosat lui Marius Avram ca a dat prea usor galbene jucatorilor care erau la un cartonas de suspedare. In mod straniu, jucatorii vor lipsi chiar la meciul cu Astra, club la care Vasile Avram ocupa un post de conducere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 00:01
Data actualizarii: Duminica 01 Aprilie 2012, 00:13

Presedintele gorjenilor i-a reprosat lui Craciunescu delegarea centralului Marius Avram.

"Eu nu inteleg de ce domnul Craciunescu l-a delegat la meciul nostru cu Steaua in contextul in care noi jucam etapa viitoare cu Astra, echipa unde tatal sau este membru in conducere. Dupa jocul de azi avem suspendati 4 jucatori", a declarat Condescu la Sport.ro.

Presedintele CCA, Ion Craciunescu, i-a promis lui Condescu ca va analiza cartonasele galbene care au fost aratate in partida dintre Pandurii si Steaua.

"Este greu de gasit o solutie care sa multumeasca pe toata lumea. Recunosc, nu trebuia sa-l trimit la Pandurii-Steaua pe Marius Avram, dar nu am avut solutii. Trebuie vazut daca nu cumva cele 4 cartonase primite de cei de la Pandurii au fost sau nu corect acordate. Daca nu, sunt dispus sa vad daca nu se pot anula, vom reanaliza aceste faze", a declarat Craciunescu.

Sursa foto: Mediafax

Modifică setările cookies