Liga 1

Laurențiu Reghecampf nu crede în șansele la titlu? "Sper să avem parte de o vacanță mai lungă"

Universitatea Craiova a revenit în lupta pentru titlu, iar în a șasea partidă din playoff joacă împotriva celor de la FC Argeș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 20:30
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 20:35

Deși s-a apropiat la șase puncte de CFR Cluj, Laurențiu Reghecampf nu crede în șansele echipei sale pentru locul întâi în clasamentul Ligii 1. 

"Avem probleme de lot, Ivan are o contuzie puternică, mai sunt jucători cu dureri, dar sper ca până la ora jocului să fie pregătiţi. Va fi un meci de luptă şi vom încerca să câştigăm toate punctele. O să analizăm ultimul lor meci de acasă, cel cu FCSB, 100% vor avea aceeaşi reacţie şi cu noi.

Nu cred că vrea Andrei Prepeliţă să mă bată pe mine, ce treabă are el cu mine, nu asta e important pentru un antrenor. El îşi va mobiliza jucătorii pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar ei vor face tot ce pot ca să câştige.

Noi avem numai şanse matematice la titlu, avem şansa a treia, obiectivul nostru este să ajungem pe locul doi şi să avem parte de o vacanţă mai lungă", a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Modifică setările cookies