Laurențiu Reghecampf, așteptat la FCSB, dar nu oricum: „Aceasta trebuie să fie condiția!” 

Laurentiu Reghecampf FCSB Universitatea Craiova Superliga Laurentiu Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iunie 2022, 14:50
Data actualizarii: Vineri 10 Iunie 2022, 14:57

Antrenorul Universității Craiova nu mai beneficiază de aceeași susținere din partea conducerii. 

În acest moment, viitorul lui Laurențiu Reghecampf (46 ani) la Universitatea Craiova este incert, după ce Sorin Cârțu (66 ani) a precizat că abia luni, 13 iunie, poate confirma dacă oltenii vor miza în sezonul 2022-2023 pe același antrenor. 

Zvonul a fost alimentat inclusiv de Mihai Rotaru, în ziua de 10 iunie, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. Omul de afaceri a precizat că „dacă nu se întâmplă alte lucruri...” Reghecampf va fi în continuare tehnicianul echipei. 

„Nu mă întrebați. Vă rog, nu mă întrebați. Laurențiu Reghcampf este antrenorul nostru. În mod normal, ne vedem duminică seară, la venirea în Craiova. Luni, antrenamente. Nu am altceva să vă comunic. În mod normal, dacă nu se întâmplă alte lucruri... în acest moment, nu avem o despărțire de Laurențiu Reghecampf.

Repet, este antrenorul nostru. Laurențiu Reghecampf este prietenul meu și mergem înainte. Ce se va întâmpla într-o lună-două-trei, o săptămână, știți că suntem într-un fotbal balcanic, mioritic și lucrurile nu sunt predictibile. Noi încercăm să dăm predictibilitate acestui fenomen, dar nu ne reușește întotdeauna”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

La auzul posibilei plecari a lui Reghecampf de la Craiova, Gheorghe Mustață s-a declarat entuziasmat. Însă îl atenționează pe fostul campion cu FCSB că va fi bine primit la clubul patronat de Gigi Becali (63 ani) doar dacă va face echipă cu Toni Petrea (47 ani). 

Mustață: „S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni!”

„Dacă e adevărată informația că Reghe a fost dat afară de la CSU Craiova, evident că nici nu se pune problema să nu ni-l dorim la noi. S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni. Aceasta trebuie să fie și condiția, ca Toni să rămână, să fie împreună”, a spus Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, la Realitatea Sportivă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!