Liga 1

Laurențiu Reghecampf a intervenit abrupt în conferința de presă. ”N-ar trebui să faceți glume pe subiectul acesta!”

Universitatea Craiova și Minaur Baia Mare își dau întâlnire în Cupa României.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 17:36
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 17:54

Duelul de miercuri, de la ora 18:00, se va juca la Baia Mare, iar maramureșenii au închiriat o nocturnă mobilă pentru acest duel.

De ce s-a enervat Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Alexandru Crețu au prefațat partida. Unul dintre jurnaliștii prezenți a adresat o întrebare, încercând să afle ce cunoaște Alexandru Crețu despre jucătorii ehipei de liga a treia.

"Alex, cum crezi că vor fi duelurile cu Urs, cu Văsălie, cu Oiță, Gudea? Sunt nume care nu spun mare lucru pentru fotbalul românesc", a fost întrebarea unui jurnalist adresată lui Crețu.

Laurențiu Reghecampf a intervenit și a vorbit despre situația adversarilor, spunând că adversarii trebuie respectați.

"Cred că n-ar trebui să faceți glume pe acest lucru. V-am spus că nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuție cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentrați și nu vor să avem parte de o surpriză.

Reghecampf, declarații de curtoazie

Respectăm culorile clubului la care suntem angajați și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga. Nu există acum să facem o comparație între echipa pe care o vom întâlni mâine și echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm și trebuie să ne calificăm", a mai spus Reghecampf.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies