Rico Verhoeven Jamal Ben Saddik Kickboxing Kombat

VIDEO Rico Verhoeven este de neoprit! L-a învins pe Jamal cu un ochi închis după ce a încasat o lovitură dură! Imagini cu impact emoțional

Rico Verhoeven și-a apărat titlul mondial la categoria grea din kickboxing! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 16:35
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 18:05

Verhoeven s-a luptat cu kickboxerul belgian cu origini marocane Jamal Ben Saddik și a ieșit învingător, deși la un moment dat părea că lupta este pierdută pentru el! Luptătorul olandez a reușit să câștige în ciuda faptului că a încasat o loviură dură din partea oponentului în încheierea primei runde. 

În urma loviturii, Verhoeven a suferit o tăietură adâncă sub ochiul stâng, astfel că toată zona i s-a tumefiat. Cu toate astea, câștigătorul a nouă titluri mondiale nu a renunțat, încurajat și de mulțimea care îl aclama și cu un ochi închis, l-a pus pe Jamal la pământ cu o lovitură de genunchi în a treia rundă. 

  • Rico Verhoeven

Ulterior, și-a doborât adversarul în a patra rundă din cele cinci posibile. 

Verhoeven, desfigurat atât de tare încât telefonul nu îl recunoștea

Fața sa a fost atât de desfigurată, încât în momentul în care a încercat să își deblocheze telefonul, funcția de recunoaștere facială nu îl recunoștea. Chiar a încercat să glumească despre asta la conferința de presă. 

„Nu. Nu îmi recunoaște fața. Am fost în dureri? Da. Simți fiecare lovitură, însă poți să controlezi durerea. Cam oprești ceea ce simți”, a spus olandezul conform NLTIMES

Mesaj după victoria obținută 

Ulterior, kickboxerul a reușit să își deblocheze telefonul și a postat un mesaj pe contul său de Instagram, acolo unde a avut cuvinte de laudă la adresa oponentului său. 

„Ce seară! Lupta aceasta a fost ca viața și a avut totul în ea. Greutate, glorie, dedicare și multe. Cădem, însă întotdeauna ne ridicăm și continuăm călătoria. 

Ca să ai o luptă incredibilă ai nevoie de un adversar care are abilitatea să își întreacă limitele și să te ducă și pe tine la un nivel mai înalt, asta este ce a făcut Jamal...sunt fericit că am lăsat totul în ring. A fost o onoare să împart ringul cu tine pentru a treia oară și împreună am făcut istorie. Ai grijă și rămâi sănătos, campionule. 

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și toată dragostea primită în această luptă istorică”, a scris Verhoeven pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!