Latino Steaua nu sperie Bistrita. Sabau: "Am mai batut Steaua, dar nu cred ca le va fi frica de noi"

"VA FI UN MOMENT CHEIE PENTRU NOI, NU PENTRU EI"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Aprilie 2008, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 09 Aprilie 2008, 11:15

Steaua isi joaca sezonul la Bistrita, acolo unde ros-albastrii au avut mai mereu probleme. Scandalul cu Radoi si Iacob taiati in geamul spart la Bistrita nu poate fi uitat. Desi Becali declara ca, daca va castiga la Bistrita, Steaua poate fi considerata campioana, Sabau spune ca meciul va fi decisiv pentru fotbalistii lui, nu pentru stelisti: 

"Nu numai Gloria a batut Steaua. Au mai fost si alte echipe, deci nu cred ca le va fi frica de noi. Nu stiu cat de important este pentru Steaua meciul cu noi, pot spune cat de important pentru mine. E foarte important fiindca avem meciuri foarte grele. Sunt echipe care nu cedeaza, care mai spera ca se vor salva de la retrogradare, deci inca se mai joaca. Mai sunt sapte jocuri si fiecare echipa trebuie sa trateze fiecare meci serios". 

"Steaua este in forma, asa ca meciul nu va fi usor. Jucam intr-un moment cheie, dar pentru noi, nu pentru ei, in care noi mai trebuie sa facem 3-4 puncte, sa putem fi salvati de la retrogradare"

"E un dezavantaj pentru noi ca jucam la Reghin. E altceva cand joci acasa si altceva cand joci toate jocurile in deplasare. Publicul va fi de partea Stelei, fiindca la meci vor veni foarte multi suporteri stelisti, dar daca noi ne vom comporta foarte bine in timpul jocului, cred ca vom putea castiga publicul de partea noastra"

 "Conteaza mai putin prima la astfel de jocuri. E mai important meciul in sine, ca jucam cu Steaua. Pentru noi, sa joci in fata unui public de 4.000-5.000 de oameni e foarte mult. O sa vedem ce prima iau. Nu este un joc ca toate celelalte si vom incerca sa-i stimulam fiindca este un joc mai greu", a spus Sabau.

Modifică setările cookies